Chocorey
2013...
Posted on Monday, December 31, 2012 @ 7:21 PM < 0 cheonsa >
لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎ dan Salam 1 Malaysia uollzzzz 



Happy new year uollzzzz :* hiiks 

Today 1/1/13 dah masuk tahun 2013 dah. pew. Kejapnya masa berlalu weh. Oh yeah 8/1 its my birthday!!!! yehuuuuu. Hai awak tolong jadi 1st wish tau nanti! hiks. Lagi seminggu woii. hehehe. tak sabar pulak. Harap birthday kali ni paling best lah. every year my birthday mana pernah best. hmmmm. Family pun mana pernah nak buat suprise ke apa. Serious sedih weh. Bila birthday aku mengharapkan suprise from my friends je. Ok enough tak nak sedih-2 pada tahun baru ni u_u Btw hey gaish say "hi" to 2013!!!! Hiks. 2013 please be nice to me ok!!!! Jangan buat tahun ni tahun dengan penuh kesedihan eh! Ai tak cukewwww. LOL. 

Next, 

Esok sekolah?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. I hate school -oo- Urm. Tak excited langsung ah nak sekolah. 1st time in my life pakai barang sekolah tahun lepas time 1st day at school. peh weh sedih tahu tak! Tak bersemangat langsung nak sekolah. Aku bersemangat nak jumpa kawan dengan zarith je. Hiks. Well tahun ni sama sesi dengan zarith kan. Dapat usya usya dia. ceh xD


This. urm suka pulak tengok gambar ni. Uhuks. K enough for today. bye gaish. happy new year!